Om os

Ejvind Aarlund Jensen startede Bullerup Blikkenslagerforretning d. 15/2 1966 og første opgave var en spånudsug til en møbelfabrik. I april 1967 flyttede virksomheden til nuværende adresse. Der kom mere og mere arbejde med ventilation og med udsugning på Odense Staalskibsværft (O.S.)/Lindø. Firmaet fik større arbejder hjem ved licitationer, – firmaet voksede og der skulle mere plads til.

I 1971-72 blev der ansat et par stykker, ellers brugte man lejede folk. I påsken 1973 gik byggeriet i gang på en stor hal på 335 m2. I 1975 var der nu så meget ventilation med i firmaet, så firmaet tog navneforandring til Bellinge Blik- og Ventilation.

Der skete mange ting op gennem 1970’erne . Firmaet fik mange forskellige arbejder på Lindø, og især for vedligeholdelsesmestrene, for hvem, de fandt på mange specielle/snedige løsninger op gennem årene.
Sidst i ’70’erne var det tilladte bygningsareal fyldt ud og i 1981 arbejdede firmaet nu næsten udelukkende med ventilation og udsugning, så nu valgte de at ændre firmanavnet til Bellinge Ventilation.

I efteråret 1985 købte firmaet nabogrunden, den indeholdte foruden stuehuset (boligen), en hal på 285 m2. Nu blev det til smedeværksted hvor der også blev installeret en kran (løbekat), og plads så lastbilerne kunne stå inde om natten.

I begyndelsen af 1996 finder både 30 års Jubilæum og generationsskifte sted. Finn Aa. Jensen overtager firmaet, der samtidig omdannes til A/S.